Të fundit:

Mos Manipuloni me Kisha as Xhamia se do tu vret Zoti e do tu Mallkojë Shqiptaria

ssss

Shefqet Krasniqi   Në Kosovë pothuajse çdo gjë ka degraduar dhe gjithçka shfrytëzohet për poenta politike. Nisur nga arsimi e gjerë te ‘feja’ pothuajse secili person në këtë vend punon sipas interesave politike, e jo sipas të vërtetës dhe asaj që ia do zemra, kjo po vërtetohet për çdo ditë …

Më shumë >>

Urime Sulltan, President Erdoğan

ssss

Dr. Shefqet Krasniqi Për gjatë një shekulli, që kur u rrëzua Shteti Osman, është menduar se muslimanët nuk janë të aftë të themelojnë e as të udhëheqin shtet. Ata duhet të udhëhiqen nga të tjerët, pra të paktën sipas sistemeve apo porosive të të tjerëve. Kjo bindje sa erdhi duke …

Më shumë >>